Retourneren

Retourneren van uw bestelling

Mocht de aankoop niet naar wens zijn dan heeft U het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag terug gestort op uw rekening. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.
Deze kosten bedragen ongeveer € 7,25 per pakket in Nederland, voor België raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Tenzij er een fout van onze kant is gebleken, dan zijn de retourkosten voor ons en ook de kosten van het versturen van de gewenste producten!

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren aan ons, Shop voor Dieren, geretourneerd dienen te worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Email: info[@]hondenkat[.] eu en/of gebruik maken van het herroepingsformulier.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen aan u terugstorten minus de eventuele waardevermindering. Verzegelde producten kunnen na het verbreken van de verzegeling niet geretourneerd worden.

Producten die retour gezonden worden kunnen NIET geaccepteerd worden in het geval van:

  • Bedenktijd verlopen,
  • Onvoldoende frankering,
  • Producten waarvan de verzegeling is verbroken,
  • Maatwerk producten of producten die op specificatie zijn besteld,
  • Producten van hygiëne aard waarvan het zegel verbroken is,
  • Artikelen met een persoonlijke borduring,
  • Gratis- of bonus producten.

Indien producten voldoen aan bovenstaande uitzonderingen, wordt er geen retourbetaling uitgevoerd, uw kunt deze producten voor eigen rekening retour halen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. 

In het geval van voer of snacks of verzorgingsproducten geld dat wanneer de verpakking is geopend mag deze niet geretourneerd worden. Dit komt omdat het een Hygiënisch product is en het gezondheidsrisico’s met zich mee kan brengen zodra de verpakking is geopend. 

Verstuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar ons toe, U betaalt zelf de frankeerkosten. U bent zelf verantwoordelijk dat wij het pakket ontvangen, zorg voor een bewijs van aflevering door diegene die het pakket bij ons aflevert. U ontvangt het aankoopbedrag (minus evt kortingscodes die u heeft gebruikt) binnen 14 dagen retour. Als de retourzending door ons NIET geaccepteerd wordt ontvangt u geen geld retour.

In het geval dat het product niet schoon is (zoals hondenharen, vuil etc.) dan wordt door ons beoordeeld of het product schoongemaakt kan worden. De kosten hiervoor zullen worden doorbelast aan u en in  mindering gebracht op de terugbetaling.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden