Toont alle 13 resultaten

Krokante brok voor honden

BF-Petfood is een smaakvolle krokante brok van Nederlandse topkwaliteit. Onze voeding wordt gemaakt met premium en natuurlijke hoogwaardige dierlijke- en plantaardige grondstoffen die streng worden geselecteerd. Dankzij onze lage bereidingstemperatuur blijven de voedingsstoffen beter bewaard, wat zorgt voor optimale voedingswaarde.

Geëxtrudeerde brokken

Onze krokante brokken worden gemaakt met puur vlees, vis-zalmolie en kruiden als basis. Ze zijn tarwevrij, waardoor ze geschikt zijn voor honden met een allergie of intolerantie voor tarwe. Daarnaast ondersteunt onze voeding de gezondheid van de huid, vacht, gebit en vertering van je hond.
Verteerbaarheid van de brok
Bij BF-Petfood hechten we veel waarde aan acceptatie en verteerbaarheid. Onze krokante brokken hebben een hoge acceptatiegraad bij honden, wat betekent dat ze graag gegeten worden. Bovendien zijn ze licht verteerbaar, waardoor je hond alle benodigde voedingsstoffen goed kan opnemen.

Onze krokante brokken zijn niet alleen gezond, maar ook smaakvol. We voegen een smakelijke en gezonde vet-nacoating toe, waardoor je hond elke maaltijd zal genieten.
Mini
BF-Petfood heeft speciaal voor de kleinere rassen een MINI lijn ontwikkeld. De optimale brokgrootte, -vorm en -structuur zorgen ervoor dat je hond moeiteloos kan genieten van zijn maaltijd. BF-Petfood mini – small breed is samengesteld met puur gedroogd en vers vlees/vis, zalmolie en prebiotica als basis. Bovendien is de brok graan- en/of tarwevrij*, wat ideaal is voor honden met allergieën of intoleranties.
Gezondheid
Deze hoogwaardige voeding ondersteunt niet alleen de gezondheid van de huid, vacht, gebit en vertering van je kleine hond, maar bevat ook een smaakvolle en gezonde vet-nacoating die het extra lekker maakt. BF-Petfood mini – small breed is geschikt voor alle kleine hondenrassen, waardoor je jouw geliefde huisdier kunt verwennen met de beste voeding die er is.

Of je nu een kleine of grote hond hebt, onze krokante brokken zijn geschikt voor alle kleine, middelgrote en grote hondenrassen. Natuurlijk lekker.